Forum klanu "Nightwish".
Pozwoliłam sobie założyć nowy wątek w dziele dodatków z przyczyn bardzo prostych. Niektórzy w tym względzie zaliczają się do laików (w tym i ja ). Dlatego kieruję prośbę do osób obeznanych z tematem. Ja na prawdę nie rozumiem całej tej gadaniny o której czytam
i czy ktoś mógłby podsunąć jakiś przystępny sposób zapoznania się z tematem
Od czego zacząć. Taki mały poradnik dla osób rozumiejących inaczej, bo dla nas napis "polecam ten dodatek" nic nie mówi...
Wiem, że istnieje strona o nazwie MargoExtend i nawet się zarejestrowałam, ale czy mógłby mi ktoś w wolnej chwili wytłumaczyć co to jest AddonSet i po co mi link instalacyjny... Proszę... Błagam... Litości?
PS Nie bić proszę
Założenie konta na MargoExtend jest stosunkowo proste, więc daruję sobie opis "jak założyć konto" .
Problemem może być sama instalacja dodatków. Postaram się zatem w miarę dokładnie to opisać.
A mianowicie:
Następnie wchodzimy do gry i otwieramy konsolę.
Aby to zrobić wciskamy klawisz "akcent grave" - znajduje się on wraz z tyldą ~ tuż pod klawiszem "ESC" i wygląda tak : `
Kolejnym krokiem będzie zainstalowanie naszego AddonSet'u:
Mam nadzieję, że teraz będzie to dla Ciebie bardziej zrozumiałe
A gdyby ktoś dalej nie łapał, to wszelka pomoc jest dostępna na forum margonem:
Pomoc w instalacji dodatków
Dziękuję Tobie bardzo. Wiem, że teoretycznie to samo jest opisane na forum i nie chciałam powielać tematu, ale Twoja wersja jest dla mnie przystępniejsza. Gratuluje talentu pedagogicznego i jeszcze raz ogromnie dziękuję!
Administrator
Widze, że ktoś tutaj wykonał kawał dobrej roboty